Bij ons kunt u terecht voor looptrainingen en hardloopclinics. Jong en oud, iedereen is welkom bij de looptrainingen van Frank Dik! Frank Dik is oud-bondscoach van het para atletiek. Frank traint al jaren beenprothese- en orthesedragers in het lopen met de dagelijkse prothese en blades. Hij geeft training, maar ook advies rondom (hard)lopen.


Looptraining

Vindt u lopen op verschillende ondergronden spannend? Heeft u moeite uw prothese te vertrouwen? Wilt u wat zelfverzekerder worden bij het lopen door wat meer training? Of wilt u gewoon het lopen finetunen? Dan kunt u terecht bij onze trainer Frank Dik.


Bladetraining

Wilt u hardlopen eens proberen? Frank geeft ook bladetrainingen. Bij ons kunt u een blade uitproberen en kijken of hardlopen wat voor u is. Wij hebben blades voor iedereen met een beenprothese. Frank begeleidt u als u recreatief eens wilt gaan hardlopen, maar ook geeft hij adviezen als u meer de kant van de topsport op wilt.


Kids-run

Zo'n 6 keer per jaar organiseren we samen met Rijndam Revalidatie hardloopclinics voor kinderen met een prothese of orthese. Het zijn gezellige en sportieve middagen waarop bewegen, rennen en springen we met elkaar in de sporthal van Rijndam Revalidatie. Naast dat het natuurlijk gezellig is en dat sporten goed is, ontmoet je ook andere kinderen met een prothese of orthese. Heel erg leuk dus!

De kids-runs worden op vrijdagmiddagen gegeven door trainer Frank Dik, instrumentmaker Lisa van Gils en een fysiotherapeute Wendy Vink. Jonge klanten van Rijndam Orthopedietechniek en jonge revalidanten van Rijndam Revalidatie zijn van harte welkom om gezellig mee te sporten! Meer informatie? Neem gerust contact met ons op.


Folders

Training 'Beter bewegen met mijn prothese'