Wij zijn trots op onze medewerkers, die zich dagelijks inzetten voor onze klanten. Ons team heeft een mooie combinatie tussen instrumentmakers en technisch medewerkers met jarenlange ervaring en jonge medewerkers die alle nieuwste technieken en ontwikkelingen kennen. Zo maken wij het elke dag mogelijk om u te helpen met de beste voorziening. Leer hieronder een aantal van onze medewerkers kennen!

 

Receptioniste orthopedietechniek
Orthopedisch instrumentmaker
Collega's orthopedietechniek
Orthopedisch instrumentmaker

Een aantal van onze medewerkers

Onze instrumentmakers

Orthopedisch instrumentmaker

Iris

Sinds de middelbare school wist ik dat ik graag mensen wilde helpen. In 2018 rondde ik de opleiding Orthopedische technologie af en kon ik vanaf dat moment dan ook eindelijk mensen gaan helpen met creatieve oplossingen.

Sinds 2020 heb ik mij bij het protheseteam van Rijndam Orthopedietechniek mogen voegen. Hierbij heb ik mezelf gespecialiseerd op beenprotheses en hou ik me bezig met het aanmeten van nieuwe voorzieningen en het toepassen van nieuwe innovaties. Het is binnen Rijndam erg mooi dat je een korte lijn hebt met het hele behandelteam, ik vind dat dit voor een snellere kennisoverdracht en een beter behandelplan zorgt.  

 

Orthopedisch instrumentmaker

Juul

Sinds september 2019 werk ik bij Rijndam Orthopedietechniek. Ik heb de opleiding bewegingstechnologie afgerond en ben in 2019 gestart met de deeltijd opleiding orthopedische technologie, welke ik in 2021 heb afgerond. Binnen Rijndam Orthopedietechniek heb ik tijdens mijn opleiding de kans gekregen om in het vak te groeien tot waar ik nu ben. Ik vind het super mooi dat we mensen hun mobiliteit (terug) kunnen geven en vanuit die visie werk ik met passie aan de hulpmiddelen.

Binnen Rijndam Orthopedietechniek ben ik me aan het specialiseren op het gebied van armprothesen. Daarnaast richt ik mij op de orthesen.
Ik vind het mooi om binnen Rijndam Orthopedietechniek de kans te krijgen mij te ontwikkelen en gebruik te mogen maken van de nieuwste technieken. 

 

Orthopedisch instrumentmaker

Lisa

Sinds februari 2006 werk ik in de orthopedische techniek. Ik ben bij een ander bedrijf begonnen in de werkplaats en na het halen van mijn opleidingen ben ik doorgestroomd de paskamer in. Ik kreeg daar de mogelijkheid om mijzelf te specialiseren in kinderorthopedie. Wat ik leuk vind aan het werken met kinderen? Ze zijn niet geremd in emoties, ze zeggen wat ze denken en laten zien wat ze voelen. 


Sinds juli 2018 ben ik werkzaam bij Rijndam Orthopedietechniek. Hier kan ik de tijd nemen om cliënten te helpen aan een voorziening die helemaal bij hen past. In principe kunnen we alles maken! Soms vergt dat wat creativiteit, maar dat is juist het leuke aan ons vak!

 

Orthopedisch instrumentmaker

Arno

Ruim twintig jaar geleden rolde ik het vak van orthopedisch instrumentmaker in met mijn diploma MTS fijnmechanische techniek. De combinatie van technisch werk en het helpen van mensen maakt het beroep voor mij top! Dit is het mooiste beroep van de wereld: het geeft me zoveel voldoening en waardering!

Gelukkig kunnen wij hier bij Rijndam Orthopedietechniek gebruik maken van de nieuwste technieken en producten, want stilstand is achteruitgang en onze patiënten verdienen de beste voorziening.


Onze technisch medewerkers

Technisch medewerker

Mark

Sinds 2010 ben ik werkzaam als instrumentmaker. Binnen het team van Rijndam Orthopedietechniek doe ik de allround productie: van spalken voor kinderen tot aan prothesen voor volwassenen. Elke dag maak ik weer wat anders. Die afwisseling maakt mijn werk heel leuk.

In mijn werk ben in continu bezig om oplossingsgericht en creatief te denken. Met de voorzieningen die wij maken, kunnen we mensen echt vooruit helpen. Dat is het mooie aan mijn werk. Daarnaast ben ik natuurlijk heel blij om in zo’n gezellig team te werken!

 

Technisch medewerker

Arno

Sinds januari 2015 werk ik bij Rijndam Orthopedietechniek als orthopedisch technicus. In 1996 volgde ik na mijn opleiding MTS een stage bij een orthopedisch bedrijf en daar ben ik na afloop van die stage meteen aangenomen. Ik werk voornamelijk achter de schermen aan prothesen en orthesen die niet standaard zijn, maar maatwerk. Met mijn creativiteit probeer ik dingen die onmogelijk lijken, mogelijk te maken. Ik vind het mooi om voor praktische problemen een oplossing te bedenken. Het leuke aan dit werk is dat je nog echt met je handen werkt, echt ambachtelijk. Mijn baan is leuk en afwisselend.

En natuurlijk is het vooral erg mooi als je van de instrumentmaker terug hoort dat de klant blij is met de voorziening. Al die facetten maken dat ik hier echt op m’n plek zit.

 


Onze administratief medewerkers

Petra

Sinds oktober 2018 ben ik werkzaam als allround administratief medewerker. Na ruim 20 jaar in de jeugdgezondheidszorg was ik toe aan een nieuwe uitdaging. Die heb ik gevonden in dit dynamische bedrijf.

Het leuke van deze functie is dat je het gezicht bent in onze frontoffice en daarnaast een uitdagend en afwisselend administratief takenpakket hebt.

Samen met mijn 3 leuke collega’s zijn wij het eerste aanspreekpunt voor onze klanten, en zijn we de spil tussen instrumentmakers, artsen en zorgverzekeraars.

Geen dag is hier hetzelfde. Mijn doel is om elke werkdag opnieuw te luisteren naar onze klanten en mee te denken zodat iedereen zich gehoord en geholpen voelt.


Ons managementteam

Teamleider orthopedietechniek

Ronald | Teamleider

Mijn naam is Ronald Hertog. Ik ben werkzaam als orthopedisch instrumentmaker en teamleider bij Rijndam Orthopedietechniek. In mijn voorgaande carrière was ik paralympisch topsporter. Hierdoor begrijp ik hoe belangrijk een goed hulpmiddel is. Een prestatie lever je nooit alleen, als geen ander weet ik hoe essentieel het goed functioneren van een team is.
Ik hecht grote waarde aan de verbinding tussen arts, instrumentmaker en klant. Mijn voornaamste doel is om rust en stabiliteit te garanderen, zodat u zich kunt focussen op uw functioneren.

 

Hoofd administratie orthopedietechniek

Tina | Hoofd Administratie

Sinds 1 januari 2023 ben ik werkzaam als Hoofd Administratie van de locatie Rotterdam, Utrecht en Amsterdam. Het begeleiden en ondersteunen van de medewerkers om onze klanten te helpen doe ik met veel plezier.

Vóór deze functie werkte ik hier acht jaar als administratief medewerker. Na 25 jaar in het bankwezen gewerkt te hebben, was dit een heel ander vakgebied. Ik had een zeer zakelijke functie en ben nu met het welzijn van mensen bezig, een zeer dankbare taak. Het persoonlijke contact aan de balie, het ondersteunen van de instrumentmakers, de administratieve verwerking richting de zorgverzekeraars; ik heb dit altijd met veel plezier gedaan.

Ik kan met recht zeggen dat ik trots ben bij dit bedrijf te mogen werken. Wij zetten de klant echt bovenaan. En laten we eerlijk zijn, onze klanten verdienen niets minder!