Rijndam Orthopedietechniek - Rotterdam

Deze website is van de vestiging Rijndam Orthopedietechniek. Wij helpen u hier graag met een beenprothese, armprothese of orthese op maat. Wilt u meer weten over Rijndam Orthopedietechniek? Lees hieronder.

Rijndam Orthopedietechniek zit in het gebouw van Rijndam Revalidatie in Rotterdam. We werken nauw samen met de artsen en behandelaren vanuit Rijndam Revalidatie. Wilt u meer weten over Rijndam Revalidatie? Lees meer op hun website.

Rijndam Orthopedietechniek

De Hoogstraat Orthopedietechniek - Utrecht

Onze andere vestiging De Hoogstraat Orthopedietechniek bevindt zich in het gebouw van De Hoogstraat Revalidatie in Utrecht. Ook hier kunt u geholpen worden met een beenprothese, armprothese of orthese op maat.

Woont u in de buurt van Utrecht? Dan kunt u hier geholpen worden. Voor meer informatie, zie de website van De Hoogstraat Orthopedietechniek.

De Hoogstraat Orthopedietechniek

Protec - Amsterdam

In Amsterdam hebben wij onze vestiging Protec. In dit beenprothese-expertisecentrum kunt u worden geholpen met een beenprothese, die wordt aangemeten met direct socket. De koker voor uw beenprothese wordt direct op uw been gemaakt, waardoor u binnen vier uur weer naar buiten loopt met een nieuwe beenprothese! 

Protec beenprothesen