Instrumentmakerij

Rijndam Orthopedietechniek is een orthopedisch instrumentmakerij binnen Rijndam Revalidatie en bestaat sinds 2015. Bij ons kunt u terecht voor armprothesen, beenprothesen en verschillende soorten orthesen. Voor elke patiënt bieden we een voorziening op maat, die aansluit bij uw wensen, activiteiten en mogelijkheden.

Rijndam Orthopedietechniek

Rijndam Revalidatie

Wij werken intensief samen met revalidatieartsen en behandelaren van Rijndam Revalidatie. Samen als team helpen wij u met de best passende behandeling en voorziening.

Logo Rijndam Revalidatie

Professioneel team

Een combinatie van gespecialiseerde artsen, behandelaren, technici en orthopedisch instrumentmakers zoekt samen met u naar passende oplossingen. Belangrijk vinden we de samenwerking tussen revalidatie en orthopedietechniek, zodat u niet alleen een voorziening heeft maar ook daadwerkelijk vooruit komt.

Rijndam Orthopedietechniek beschikt over een eigen werkplaats en een team van medewerkers die goed inspelen op individuele vraagstukken en zorgen voor de juiste begeleiding.


Ook in Utrecht en Amsterdam

Rijndam Orthopedietechniek is onderdeel van De Hoogstraat Orthopedietechniek in Utrecht. Ook hier kunt u terecht als u geholpen wilt worden met een beenprothese, armprothese of orthese. Daarnaast hebben we een beenprothese-expertisecentrum in Amsterdam: Protec. Hier kunt u in een bijzondere omgeving met de nieuwste technieken een beenprothese laten aanmeten.