3D-geprinte redressiehelmen

Gepubliceerd op 24 juni 2024 om 13:16

Sinds kort helpen wij ouders en hun baby met onze unieke, 3D-geprinte redressiehelmen. Wij zetten de redressiehelmen van Talee in. Redressiehelmtherapie wordt ingezet om de schedel van een baby zachtjes te corrigeren bij een afwijking aan de schedelvorm. Onze redressiehelmen bieden vele voordelen en ouders zijn heel enthousiast over hun ervaringen met onze redressiehelmen.

"We hebben veel geluk dat de helmen nu beschikbaar zijn in Nederland"

Aide, Lucas' moeder, zegt: "Onze zoon Lucas draagt al meer dan twee maanden de Talee-helm en tot nu toe is de ervaring geweldig! Hij raakte heel snel gewend aan de helm, omdat deze veel lichter en ventilerender is vergeleken met andere merken die we aanvankelijk overwogen. We hebben veel geluk dat de Talee-helmen nu beschikbaar zijn in Nederland. Het heeft niet alleen geholpen om de vorm van het hoofd van onze zoon te verbeteren, maar we krijgen overal complimenten omdat deze helm er zo cool en stijlvol uitziet. Het team is super vriendelijk en is zeer professioneel in wat ze doen. Lucas vindt het geweldig om Juul en Wendy te zien elke keer als we een controle hebben. We zouden deze helm zeker aanbevelen aan elke ouder die op het punt staat een redressiehelm te gaan gebruiken voor hun kind."

3D-printen

Dankzij het 3D-printen kunnen wij de helmen lucht doorlatend, licht van gewicht en erg dun maken. Hierdoor is het draagcomfort voor de baby hoog en heeft de baby minder last van transpiratieproblemen, vergeleken met traditionele redressiehelmen. 

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.